«Генпрокуратура ЛНР» публічно звинуватила «міністра» у брехні (Відео)

16 ноября 2017 г. в 20:12

Скандали за участі «глави ЛНР», так званих «міністрів» і «правоохоронних органів ЛНР» не вщухають. Цього разу «генпрокуратура» звинуватила «міністра сільського господарства і продовольства ЛНР» Руслана Сороковенка у брехні і викликала його на допит.

Після того, як «глава ЛНР» Ігор Плотницький публічно вигнав із «віджатого» будинку так званого «міністра МВД ЛНР» Ігоря Корнета, про суцільну брехню і самоуправство «правоохоронних» органів на користь «глави ЛНР» заявив інший «міністр» — сільського господарства.

Відомий сайту «Миротворець» Руслан Сороковенко зізнався, що рік знав про те, що так звана «доказова база» в справі про начебто «держпереворот» проти Плотницького — це суцільна брехня, бо доказом є зброя, яку сам Сороковенко віддав силовикам, а зовсім вона не знайдена при обшуках у звинувачених в організації «перевороту» колишнього «премєр-міністра ЛНР» Геннадія Ципкалова та «заступника міністра оборони ЛНР» Віталія Кисельова («Комуніста»).

Сороковенко бреше. Це прямим текстом заявив у спеціальному відеозверненні представник «Генпрокуратури ЛНР».

«Міністра ЛНР» Сороковенка «Генпрокуратура» запросила через відеозвернення на допит, оскільки, як заявили бойовики, «міністра» не знайшли за вказаною в документах адресою проживання.

Чи прийшов Руслан Сороковенко на допит, досі невідомо. На сепаратистських пабліках повідомлення були різні: від того, що він уже втік в Росію, до того, що сидить «на підвалі» в бойовиків. Жодного підтвердження жодної з версій поки нема.

7days-ua.com

EXMO affiliate program