Головою пробила лобове скло: в Умані легковик зніс дівчину на "зебрі" (Відео)

9 декабря 2019 г. в 12:04

Знесли на великій швидкості, протягли на капоті ще 50 метрів, потому – вкинули до машини і повезли у невідомому напрямку. Так для уманчанки Олесі закінчився один з вечорів наприкінці листопада. ДТП сталась на розі вулиць Тищика та Горького.

Дівчина й досі прикута до ліжка, а ймовірним винуватцям – не повідомлено про підозру. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Очевидці кажуть: синя "Хонда" збила дівчину, коли вона саме переходила дорогу "зеброю". Водій навіть не намагався загальмувати, попри те, що автомобіль у сусідній смузі зупинився, аби пропустити пішоходів. Удар був такої сили, що з постраждалої злетіло взуття, а головою вона пробила лобове скло.

"Водій і пасажир автівки хутко вибігли, схопили жертву, вкинули до машини і натисли на газ, – розповідає один зі свідків.

27-річна Леся жива, але нині знаходиться у лікарні у важкому стані: у неї численні переломи та розбита голова.

Власник "Хонди", молодик на ім’я Максим пояснив журналістам: пішохода не помітив. Каже, був тверезим, а от його пасажир, колишній однокласник, був п’яним.

У місті кажуть: власник автівки – син уманської чиновниці. З цим і пов’язують той факт, що, буцімто, свідки аварії досі не опитані, а ймовірним винуватцям не оголошено про підозру.

В Уманській поліції повідомляють: автомобіль вилучено на штраф майданчик. а за даним ДТП відкрито кримінальне провадження.

EXMO affiliate program