Горе у сім’ї: на Львівщині батько на авто переїхав 2-річну доньку, вона померла до приїзду швидкої

12 сентября 2021 г. в 00:40

На Львівщині в одному з сіл Яворівського району машина на смерть збила дворічну дитину. Як розповіли в поліції області, трагедія сталась 10 вересня близько 21:15. За кермом авто був батько дівчинки.

"Водій автомобіля "Опель", 31-річний місцевий мешканець, рухаючись заднім ходом на власному подвір’ї, скоїв наїзд на свою дворічну доньку. Від отриманих травм дитина померла", - йдеться у повідомленні.

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА додали, що дівчинка померла до приїзду бригади швидкої медичної допомоги.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водій автомобіля затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program