Готують до неминучого: у Владивостоці мобілізованим роздають чорні пакети (відео)

25 сентября 2022 г. в 03:30

В росії триває часткова мобілізація, яку більшість громадян країни сприйняли негативно. Хоча раніше росіяни підтримували свою армію, але зараз вони налякані новим указом кремля, бо знають, що їх чекає в Україні.

У військкоматах росії підійшли до мобілізації дуже відповідально – чоловікам одразу видають чорні пакети. Про це свідчить відео у соцмережах.

Часткова мобілізація не може проходити без чорних пакетів

Як пише "Оперативний ЗСУ", у Владивостоці мобілізованим не дають зимового комплекту обмундирування через розкрадання генералами складів. Проте чоловікам видають чорні пакети. Здається, це для того, щоб ми не витрачали свої на окупантів.

Дивіться відео, як у росії турбуються про своїх новоспечених військових:

Росіянам простіше втекти з країни, ніж чинити опір

Громадяни росії після оголошення мобілізації масово тікають з країни. 22 вересня на кордоні росії та Грузії зафіксували величезні черги. Водночас у Казахстані запропонували закрити в'їзд для росіян у країну. Наразі там не планують видавати їм дозвіл на проживання. Литва теж не надаватиме притулок росіянам, які тікають від відповідальності. А у Латвії через війну росії проти України обмежили в'їзд російським громадянам з шенгенськими візами.

24tv.ua

EXMO affiliate program