Готують хімічну атаку? Окупанти на лінії фронту розмістили таємничі балони (відео)

1 октября 2022 г. в 19:14

Наразі достеменно невідомо, де саме було виявлено "розтяжку". На території одного з напрямків, де тривають запеклі бої з окупаційною армією росії, помітили десятки балонів зеленуватого о кольору з невідомим вмістом усередині. Згідно з припущеннями, усередині цих місткостей загарбники могли розмістити якусь отруйну речовину на кшталт хлору чи аміаку, аби завдати хімічного удару по скупченню українських захисників. Проте, думки коментаторів з цього приводу розділилися, пише Телеграф.

Відео та фото, на яких чітко видно велику кількість балонів, розміщених окупантами по лінії фронту, на своїй сторінці в соцмережі у суботу, 1 жовтня, оприлюднив голова Єдиного Союзу Патріотів України Валентин Манько, закликавши українців поділитися своїми припущеннями того, що саме може міститися у цих ємностях.

У коментарях під публікацією думки українців розділилися. Дехто припускає, що контейнери можуть бути заповнені якоюсь хімічною речовиною типу хлору чи аміаку, аби в подальшому підірвати їх ланцюгом фугасного розряду, отруївши навколишню територію та закликають "арту" бути вкрай обережними на цьому напрямку. Інші ж сходяться на думці, що ці ємності окупанти могли розмістити задля залякування, аби українські Збройні сили призупинили наступ на ці території.

EXMO affiliate program