Грізлі тиждень переслідував чоловіка на Алясці — неймовірна історія порятунку (ВІДЕО)

24 июля 2021 г. в 08:30

Ведмідь грізлі тиждень переслідував чоловіка на Алясці, поки рятувальники не побачили його повідомлення SOS із закликом про допомогу. Екіпаж гелікоптера Берегової охорони США помітив на даху невеликої шахтарської хатинки людину і напис SOS. 60-річний чоловік махав руками і кликав на допомогу.

Ведмідь грізлі полював на нього впродовж кількох днів, в той час як у потерпілого закінчилися патрони, пише ВВС.

У якийсь момент ведмідь потягнув його до річки. У нього був пістолет. Він сказав, що ведмідь продовжував повертатися щоночі, тож він не спав кілька днів, ㅡ розповів пілот служби берегової охорони Джаред Карбаджал.

Відомо, що звір поранив чоловіка, а потім повертався по свою здобич. Шахтарська хатина розташована у малонаселеному регіоні Аляски за 65 км від селища Ном. Яким чином чоловік опинився посеред глушини, де відсутні вежі мобільного зв’язку, невідомо.

Рятувальники, які прибули на місце події, помітили, що у чоловіка поранена нога та численні синці на тілі, а двері його хатинки видерті.

На думку рятувальників, чоловіку надзвичайно пощастило, що його напис SOS вдалося помітити. Зараз потерпілий оговтується від пережитого.

racurs.ua

EXMO affiliate program