Херсонка розказала про карантин у Польщі (відео)

16 марта 2020 г. в 16:32

Херсонка Маргарита Коробова розповіла про карантин у Польщі: сім-вісім хворих у Гданську, Поморське воєводство Польщі, та близько тисячі людей у домашній ізоляції. З середи введений карантин у школах, дитячих садках та вищих навчальних закладах.

Дезінфекційні засоби для рук розкупили в аптеках та магазинах косметики. В приватних офісах стоять дезінфектори, - розказала скайпом херсонка, яка проживає у Гданську, Маргарита Коробова:

"Ситуацію ускладнило те, що 12-го березня померла жінка в Познані, це недалеко від нас. І міністр охорони здоров’я говорить про те, що можуть вжити, щоб обмежити переїзди по країні і взагалі заборонити відвідування деяких місць. У нас не працюють кінотеатри, скасовані футбольні матчі, концерти. Офіси переходять на хоум-воркінг режим - якщо дозволяють обставини, переходять на роботу з дому.

Спеціально проїхала міським транспортом і подивилася, як там. Людей майже немає, на зупинках людей теж дуже мало. На кожній зупинці відкривають двері і можна відчути стійкий запах від дезинфікуючих засобів. Поручні та підлогу постійно цим всім обробляють. З’явилася чутки, що не будуть працювати супермаркети і продуктові магазини, тому люди почали скуповувати все. На полицях немає каш, макаронів, туалетного паперу, мила, м’яса. Офіційної інформації немає. Голоду немає. Усі останні магазини працюють як завжди".

suspilne.media

EXMO affiliate program