Хлопчик, який серйозно травмувався в Одесі на дитмайданчику, звернувся до лікарів: відео

16 сентября 2020 г. в 21:40

У дитини була алергія на лідокаїн.

Хлопчик Костя, який травмувався на дитячому майданчику в Одесі, прийшов до тями і записав відеозвернення до лікарів. Його стан вже стабільний, він одужує.

Відео опубліковала сестра підлітка Анастасія Лавренюк.

Як виявилося, у дитини була алергія на лідокаїн. "Я сьогодні вперше встав, йду на поправку і я хочу попросити лікарів, які лікують дітей, дітей з алергією, щоб вони уважніше ставилися до того, що вони мажуть, капають і які препарати дають таким дітям", — сказав він.

Як повідомила сестра хлопчика Анастасія Лавренюк, Костя вже в стабільному стані, але на нього очікує дуже довге лікування і реабілітація. Дівчина також наголосила, що сім'я не потребує фінансової підтримки. "Я прошу вас всіх, хто з добрим серцем хоче відправити нам фінансову допомогу — не шукайте номер картки. Ми не публікували жодних реквізитів, і сподіваюся, що не знадобиться. А якщо ви все ж знайшли номер "нашої" картки, це не ми!", — написала вона.

Наразі дитина перебуває в дитячій обласній лікарні, куди її перевезли вчора з приватної клініки "Інто-Сана".

Як розповіли у пресслужбі ГУНП в Одеській області, слідчі відкрили провадження за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Але про те, що декілька днів тому 13-річний підліток упав на металевий штир на дитячому майданчику, поліцейським стало відомо тільки 15 вересня, з публікації в Інтернеті.

"Ні батьки постраждалого, ні працівники медичного закладу, до якого госпіталізували хлопця, з цього приводу до поліції не зверталися. Зараз правоохоронці встановлюють обставини травмування дитини, а також осіб, з вини яких неповнолітній отримав тілесні ушкодження", — сказала прессекретарка ГУНП в регіоні Любов Гордієвська.

Як додав заступник начальника поліції ювенальної превенції Дмитро Ревун, лікарі повинні були сповістити про такий випадок до поліції.

Нагадаємо, в Одесі хлопчик Трагедія на дитячому майданчику: в Одесі хлопчик натрапив на штир і опинився в реанімації Трагедія на дитячому майданчику: в Одесі хлопчик натрапив на штир і опинився в реанімаціїтравмувався на дитячому майданчику. У дворі будинку №5 на вулиці Сьомій хтось встановив металеві штирі, на які натрапила дитина. Інцидент трапився 10 вересня. Як розповіла сестра підлітка, його відвезли до приватної лікарні, де він отримував лікування. Але на четвертий день у дитини трапився набряк мозку.

тсн

EXMO affiliate program