Хмельничанин у соцмережах похвалився порушенням правил дорожнього руху (ВІДЕО)

7 октября 2021 г. в 16:52

Водії у Хмельницькому продовжують порушувати правила, а дехто не тільки не соромиться цього, а й викладає на загал відео, в якому показує, як наражає на небезпеку і себе, і інших учасників дорожнього руху.

До хронічних заторів та тягнучок у місті водії якщо не звикли, то вже, схоже, потроху вчаться сприймати їх більш-менш спокійно. Проте завжди знайдеться один, якому “дуже треба швидко і вже”, хто намагається оминати перешкоди на шляху у будь-який спосіб. Зазвичай таких називають “оленями” та іншими не дуже приємними словами, та показують їхні дії, так би мовити, зі сторони. Проте є й такі, які своїми порушеннями, схоже, пишаються. І прагнуть, аби якнайбільше людей побачили їхні “подвиги”.

Відео з салону автомобіля, який, перетнувши дві суцільні, поїхав по зустрічній, скориставшись тим, що вона була вільна, поширили у соцмережах.

Слава, яку здобув невідомий (поки що) водій, має дещо сумнівний характер, оскільки таке пересування дорогою хмельничани не оцінили.

За таке відібрати права, штрафонути добре, і щоб знов перездавав, перевчався по настоящому на права.

А держ. номер цього … часом ніхто не засняв, коли він порушував ПДР?

А тєрпіла його пропускає і тікає вправо…..

Терпіла чи не терпіла, то вже інша справа. Можливо, він десь поспішає і абсолютно не хоче затримуватися через мудаків. Це, до речі, правильно. Вияснювання хто правий, а хто ні, абсолютно нікому не потрібно.

Якщо не помиляюся, то це по Свободи. Тут таке щодня можна побачити. Особливо рано, коли їдеш на роботу.

Щось підозрюю, що це ті самі, що пінґ-понґ у тролейбусі розсипали й “театралізували” на Проскурівській

Олень, олень, олень

Та не пускати на свою полосу тай все)) далі сам здивується напевне

Найти очевидців позбавити прав він не думає про наслідки піариться дурень

А уявіть, навпроти їде людина, яка лише отримала посвідчення водія, а тут напроти їде корч проти правил… Сама не зразу змогла б зреагувати, не так давно за кермом.

Грайся, до пори, до часу…

Не виключено, що з часом у мережі з’явиться і відео “героя”, зняте кимось з водіїв зі сторони. Тоді водій-порушник зможе сповна відчути весь тягар сумнівної слави через свій вчинок.

https://podillyanews.com

EXMO affiliate program