Хто вбив дівчинку у Дніпрі: подробиці про підозрюваного розповіли мати і знайома

1 февраля 2024 г. в 21:24

Смерть 11-річної Марії Біланової сколихнула Дніпро та область. Дівчинку жорстоко вбив 23-річний житель Дніпра. Що відомо про вбивцю, розповість Sobitie з посиланням на “Дніпро Оперативний“.

Як ми вже повідомляли раніше, Марія пішла з дому 28 січня начебто у гості до подруги, але вже наступного дня перестала виходити на зв’язок із рідними. Її мати звернулася до поліції лише 30 січня. Тіло дитини з численними ножовими пораненнями знайшли 31 січня біля теплотраси на житловому масиві Придніпровськ.

Що відомо про родину дівчинки

За словами начальник ГУНП в Дніпропетровській області Олександра Ганжі, на матір дитини неодноразово складали протоколи за невиконання батьківських обов’язків. Користувачі соцмереж стверджують, що дівчинка жила у неблагополучній родині, де батьки зловживали алкоголем і не займалися вихованням дітей. Родина раніше мешкала у Кам’янському, але нещодавно переїхала до Дніпра. Знайомі дівчинки розповіли, що її часто били батько і брат.

Стало відомо, що 31 січня Марії мало виповнитися 12 років. До свого дня народження дівчинка не дожила всього 2 дні.

Хто вбивця

Поліція заарештувала за цей злочин 23-річного жителя Дніпра, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Зі своєю жертвою він був знайомий особисто.

За словами знайомої хлопця, його звати Саша. У районі він більше відомий на прізвисько Кот. Молодика часто бачили у неблагополучних компаніях, де вживали алкоголь і заборонені наркотичні речовини. Хлопець любив “легкі” гроші, тому нерідко міг щось вкрасти. Такий спосіб життя хлопець почав вести, коли із сім’ї пішов батько. Відомо, що у нього є ще двоє молодших братів.

Мати Олександра розповіла: про те, що накоїв її старший син, вона дізналася лише сьогодні із соціальних мереж. Жінка говорить, що після того, як фотографії її сина опублікували у місцевих телеграм-каналах, на її телефон почали надходити дзвінки з погрозами від незнайомих людей, у тому числі на адресу її молодших дітей.

Жінка давно не живе зі своїм старшим сином і подробиць злочину не знає, оскільки не отримала від поліції ніяких повідомлень про затримання сина.

“Я взагалі не розумію, що відбувається. Моїм дітям погрожують. Мій чоловік – Герой України. Мене зганьбили на весь Дніпро”, – поскаржилася жінка у коментарі журналістам.

sobitie.com.ua

EXMO affiliate program