«Іди й не заважай»: Порошенко на Волині вдарив ветерана, – ЗМІ (фото, відео)

29 июня 2019 г. в 13:02

У Волинській області у межах передвиборного мітингу очільник «ЄС» Петро Порошенко вдарив чоловіка, який хотів поставити йому питання.

Про це інформує «Під прицілом».

Спочатку екс-президент під час візиту 27 червня відвідав Горохів.

Виступаючи на Волині, колишній очільник держави вихвалявся «армією, вірою, мовою». Коли люди майже розійшлися, один чоловік висловив недовіру Порошенкові. Біля нього відразу ж опинилися поліція та охоронці лідера «ЄС». Вони взялися витягувати чоловіка з натовпу за руки.

До літнього чоловіка також підійшов сам Порошенко, вдарив його у плечі та сказав, що «таким, як він, тут не місце!». «Чемодан, вокзал, Росія! Іди звідси і не заважай нам проводити мітинг!», – додав Порошенко.

Журналіст видання знайшов цього чоловіка. Ним виявився голова районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Шевчук.

“Що б я хотів почути? Хай би він відповів, Верховна Рада прийняла що ми, афганці та чорнобильці, отримували з 2006 по 2011 роки пенсії по 9000 гривень. Пенсії перестали виплачувати, нібито через те що не було грошей у бюджеті», – зазначив чоловік.

Та додав: «Після того, як Порошенко прийшов до влади, він наложив вето на цей закон. І постійно кажуть нам, що нема грошей! І ми отримуємо всього-на всього 20%. Я мав би отримувати пенсію у сумі 16800 гривень, а насправді отримую менше 4000 гривень. Якщо сказати чесно, то Порошенко поводиться, як брехун!».

EXMO affiliate program