Ірина Федишин розповіла, як стала жертвою шахраїв та як її пограбували на 50 тисяч гривень (відео)

2 декабря 2021 г. в 23:00

Українська співачка Ірина Федишин розповіла про неприємні інциденти, які трапилися з нею останнім часом.

Під час того, як Porsche Cayenne артистки був припаркований біля її будинку, його обікрали — зняли фари та дзеркала заднього виду. Це сталося в обідню пору. Цим співачка поділилася у коментарі для ICTV.

«У шоці, тому що фар немає і скла немає. Я чула про таку історію, що з Porshe можуть знімати фари. Вийшла з дому і побачила, що немає фар… Не знаю, коли вони це зробили, — розповіла Федишин. — Одна фара в середньому [коштує] від 25 тисяч гривень. 20−25 тисяч… Їх потрібно дві та ще два дзеркала. На рівному місці ось така історія сталася».

Пізніше у своєму Instagram вона опублікувала пост із сюжетом новин, в якому розповіла, що вони з чоловіком стали жертвами шахрая. На відміну від ситуації з автомобілем, у цій ситуації їхні збитки виявилися в рази меншими — їх обдурили на 200 грн.

Як розповіла Федишин, їм із чоловіком потрібно було оперативно відправити посилку в інше місто, і вони вирішили скористатися спеціальним сервісом доставки. Чоловік артистки Віталій чекав на водія на вокзалі, а він, у свою чергу, запізнювався, тому попросив оплатити його послуги наперед. Після того, як чоловік співачки сплатив суму через термінал за номером телефону драйвера, той став недоступним у Мережі.

EXMO affiliate program