Іспанські ЗМІ повідомили подробиці загибелі російського пілота (Відео)

21 февраля 2024 г. в 06:40

За даними ЗМІ, пілота застрелили й відразу переїхали його ж автомобілем

Іспанські ЗМІ розповіли подробиці загибелі російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав в Україну російський Мі-8. За даними ЗМІ, пілота застрелили й відразу переїхали його ж автомобілем.

Як зазначили в газеті, тіло чоловіка з паспортом громадянина України знайшли 13 лютого в курортному місті Аліканте. Про знайдене тіло в районі, де проживають переважно українці та росіяни, поліції повідомив сусід. Після цього його авто знайшли спаленим у сусідньому місті Ель-Кампелло.

Іспанське агентство Europa Press додало, що документи Кузьмінова могли бути фальшивими, тому правоохоронці розпочали додаткову перевірку.

Газета El Español з посиланням на джерела повідомила, що підозрюваних у вбивстві Кузьмінова може бути декілька. За їхньою інформацією, до вбивства причетна "професійна група", яка стежила за ним. Вони вивчали його розпорядок дня й отримали доступ до камер відеоспостереження в гаражі.

Нагадаємо, Максим Кузьмінов – російській пілот, який отримав пів мільйона доларів від України за те, що став на наш бік і перегнав із росії вертоліт Мі-8. Йому пропонували залишитися в Україні, проте чоловік переїхав до Іспанії. Обставини загибелі Максима Кузьмінова поки не уточнюють. За попередніми даними, пілота виявили на стоянці поблизу власного помешкання із багатьма вогнепальними пораненнями.

5.ua

EXMO affiliate program