«Я не могла їсти через запаморочення». 73-річна таїландка, яка вилікувалася від коронавірусу, розповіла про хворобу — відео

6 февраля 2020 г. в 07:34

73-річна Джамуай Сає-Йонг з Таїланду, яка змогла вилікуватися від пневмонії, спричиненої китайським коронавірусом, розповіла про перебіг хвороби.

Відео опублікувало видання Настоящее Время.

«Спершу я відчула легке запаморочення, але списала це на свій вік. Я тільки повернулася з поїздки до Уханя [китайське місто, що є епіцентром спалаху коронавірусу, — Ред.] і втомилася. Потім запаморочення посилилося, і я не могла їсти. Під час вдихів я відчувала біль в легенях і серці. Через кілька днів мене помістили у лікарню, під нагляд лікарів», — розповіла жінка.

Медики, які лікували Сає-Йонг, не використовували противірусних препаратів, повідомила старша працівниця Міністерства охорони здоров’я Таїланду Аумпорн Бенджаронгпітак. Вона наголосила, що з інфекцією допомогла впоратися імунна система пацієнтки.

«Якщо ви почуваєтесь зле, зверніться до лікаря. Від коронавірусу можна вилікувати, тому що у нас хороші лікарі, пацієнти повинні залишатися стійкими», — заявила Джамуай Сає-Йонг.

Жінка перебувала в китайському місті Ухань з 25 грудня по 3 січня.

EXMO affiliate program