«Я нічого не накопичувала». Оля Полякова розповіла про витрати за кордоном та зізналася, чи поїхала її мама з Росії (Відео)

30 апреля 2022 г. в 22:06

В інтерв'ю Славі Дьоміну Полякова, яка після початку війни поїхала до Європи, розповіла, що її мама залишила Росію. Як відомо, мати виконавиці тривалий час проживала у РФ.

«Я уникала цього питання, доки вона була там. Тому що вона була як заручниця, мені було дуже страшно. Моя мама поїхала близько двох тижнів тому, дякувати Богу. Вона буде зі мною, так що все буде добре», — відповіла Полякова. Зараз співачка разом з доньками проживає на віллі російської блогерки Нікі Білоцерківської у Франції.

У травні Полякова вирушає у концертний тур у США. Вона хоче заробити гроші для ЗСУ та свого колективу. Наразі артистка не заробляє, але все одно виплачує заробітну плату своїй команді.

«У мене ж не було рахунків, немає будинку за кордоном. Я не плачу за житло зараз. У нас окрема зовсім невеличка з доньками хатинка. Ми все робимо самі. Немає хатньої робітниці, няні. Мої витрати зменшилися, але я не маю жодного статку зараз, заробітку. Тому я їду в тур Америкою. Частину грошей перерахуємо ЗСУ, а інша — на підтримку колективу. Усі мої музиканти не можуть виїхати, але мають сім'ї. Вони, крім того, як тримати в руках гітару, мало на що здатні. Вони не мають за що годувати дітей. Зірки мають свої заробітки лише з концертів. Ми не отримуємо грошей ні з тих пісень, які крутяться світом, ми нічого не отримуємо. Ми можемо отримати гроші, лише якщо співаємо. Якщо ми не співаємо, у нас нуль. Я нічого не накопичувала. Ніхто не знав, що війна буде. Ми всі рівні зараз», — наголосила Полякова.

nv.ua

EXMO affiliate program