"Я втратив основні джерела доходу": організатор скандальної вечірки в Будинку вчених записав відео

1 декабря 2021 г. в 14:40

Олександр Заліско поширив у своєму Instagram офіційне відеозвернення, в якому вибачився перед людьми, яких образило його аморальне святкування дня народження, та поділився своїми "скрутним" становищем внаслідок скандалу.

Відео Олександр Заліско поширив у своєму Instagram.

Про що говорив скандальний іменинник у відео?

Розпочав звернення блогер-мільйонник, наголосивши, що вчора він не хотів втручатися в інформативне поле, яке утворилося навколо його персони. Згодом чоловік неодноразово просив вибачення у людей, яких образило його святкування у День пам'яті жертв Голодомору.

За словами блогера він не знав, що дата скорботи "плаваюча", і припадає саме на його уродини. Святкування організував в цей день, бо відзначати наперед погана прикмета, а після - піст.

Крім того він поділився й тим, що за два дні обговорення цієї "голодної туси", співпрацю з ним розірвали найбільш національні бренди, що завдало блогеру "величезного удару".

У зверненні Олександр Заліско також звернув увагу на те, що більшість телеканалів в цей день транслювали розважальні та комедійні програми, і що це не заборонено на законодавчому рівні.

"Я не політик, я блогер, який показує своє життя", - сказав Заліско.

novyny.live

EXMO affiliate program