"Я зґвалтував її на задньому сидінні авто": родич 12-річної дівчинки розповів у деталях, як мучив її (відео)

12 сентября 2021 г. в 07:40

Сьогодні вночі на Херсонщині чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку, яка доводиться йому некровною родичкою. Усе сталося на задньому сидінні його автомобіля. Збочинцем виявився співмешканець рідної бабусі дитини, раніше вже судимий за вчинення злочину проти статевої недоторканості. Спочатку він катав дитину околицями села, аби дочекатися, коли стемніє , і вже потім скоїв свій мерзенний намір. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку.

"Сьогодні вночі до поліції звернулася 35-річна мешканка одного із сіл Херсонського району і повідомила про зникнення її 12-річної доньки. Оперативники відпрацювали всі можливі версії подій та встановили, що декілька годин тому дитина самостійно сіла до автомобіля, який належить співмешканцю бабусі. Також встановили, що чоловік раніше судимий за вчинення злочину проти статевої недоторканості", - йдеться у повідомленні.

Працівники кримінальної поліції із використанням можливостей оперативних служб, у взаємодії з колегами-поліцейськими поза населеним пунктом зупинили вказаний автомобіль. Водій намагався втекти, однак був затриманий на місці.

"У транспортному засобі перебувала злякана зникла дівчинка, яка у подальшому повідомила, що бабусин співмешканець заманив її у авто, відвіз за межі населеного пункту, де зґвалтував. Свій телефон та телефон малолітньої потерпілої поганець зазделегідь вимкнув з метою конспірації", - повідомили у пресслужбі.

Нелюд у скоєному зізнався, наразі його затримано у порядку статті 208 КПК України.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program