Як чоловік розбещував 10-річну дівчинку в Києві – скріншоти листування, відео

30 ноября 2019 г. в 04:01

Правоохоронці викрили у Києві 41-річного місцевого мешканця, який через інтернет-мережу підшукував малолітніх осіб для задоволення власної статевої пристрасті неприроднім шляхом.

– Чоловік познайомився з 10-річною дівчиною та деякий час спілкувався з нею за допомогою інтернету та мобільного, – розповіли у ГУНП у Києві.

Педофіл розповідав дитині про статеві органи, акти та їх значення, натомість просив дівчину надіслати йому особисті порнографічні фото.

– Через деякий час зловмисник домовився з малолітньою про зустріч та повів її у закинуту будівлю. Скориставшись безпорадним станом дитини, чоловік почав торкатися її тіла та цілувати, але остання вирвалась та покинула приміщення, – додали у поліції.

Правоохоронці затримали чоловіка та виявили речові докази його злочину, зокрема мобільний телефон із фотогалереєю порнографічного характеру, які йому надіслали самі малолітні.

Йому загрожує покарання за ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) КК України – до десяти років позбавлення волі.

Fakty.com.ua

EXMO affiliate program