Як елітні біженці пересиджують війну на найдорожчих курортах Ніцціи, Монако та Монте-Карло (відео)

17 августа 2022 г. в 20:20

Журналісти провели розслідування та показали як живуть народні депутати від забороненої партії ОПЗЖ на Лазуровому березі у Франції.

За даними розслідування Української Правди, у маєтку в Ніцці проживає відомий столичний забудовник Вадим Столар, який за 6 місяців не відвідав жодного засідання Верховної Ради, але наразі мешкає на Лазуровому узбережжі у Франції.

Біля будинку вдалось зняти на камеру два авто – одне зареєстроване на самого Столара, інше – на батька народного депутата.

Іншого нардепа від забороненої партії ОПЗЖ Ігоря Абрамовича, журналісти помітили біля маєтку на мальовничому мисі Кап-Ферра.

Біля маєтку Абрамовича журналісти помітили два "Мерседеси", зареєстровані на Абрамович Олену Давидівну, яка на думку журналістів є матір'ю Ігоря, судячи з віку.

За даними французького реєстру, за адресою, де мешкає Абрамович, зареєстрована фірма російського банкіра Бориса Давлетьярова. Журналісти припускають, що український депутат може орендувати віллу у російського банкіра.

Столар і Абрамович залишили Україну за кілька днів до нападу Росії і відтоді не поверталися.

З початку повномасштабного вторгнення ми неодноразово отримували сигнали про те, що у Монако, Монте-Карло та Ніцці сконцентрувалося непристойно багато українських VIP-біженців.

Дорогою до Туреччини, журналісти УП заїхали на декілька днів на Лазурне узбережжя щоб побачити це на власні очі:

"Побачене сильно контрастує з тим, що вже шостий місяць переживає Україна та українці", – зазначають вони.

Результатом розслідування стали фото дорогих автомобілів на українських номерах та відеорепортаж з місця подій. Журналісти розповідають і про знайдені докази на інших нардепів.

EXMO affiliate program