Як покарали маму з Рівненщини, яка розбила сину голову та пішла гуляти (ВІДЕО)

23 октября 2021 г. в 02:24

Дитина має глибоку інвалідність, сім діагнозів й він прикутий до ліжка

Суд покарав 21-річну матір, яка поглумилася над власним сином. Немовля побила, замкнула в кімнаті гуртожитку, а сама пішла всю ніч гуляти. Хлопчика врятували, але травми, завдані матір'ю, прикували Микиту до ліжка.

Синці під очима, з носика кров. З такими травмами знайшли місячного Микиту. Його в жовтні 2019 року в кімнаті гуртожитку покинула 19-річна Людмила, а сама пішла на побачення. Крик немовляти почули сусіди.

Маму розшукали лише наступного дня. Синці дівчина пояснила хворобою дитини.

Людмилу позбавили батьківства на старшого сина та Микиту. Ні рідна сестра жінки, ні бабуся не захотіли забрати малюка. За знущання з сина Людмилу засудили — дали 1,5 роки тюрми.

- Дана особа буде перебувати в тюрмі, але в якій ідуть м'якші умови відбування. Але можливості вийти на волю в неї не буде, — розповів прокурор Рівненської окружної прокуратури Дмитро Биков.

Микита пів року був у реанімації — від ударів матері отримав перелом черепа і пошкодження головного мозку.

- Хлопчик став глибоким інвалідом: дитинка не може рухатися — має сім діагнозів. Це все наслідки побиття мами та внутрішньочерепної травми - зазначила заступник директора Рівненського обласного центру реабілітації дітей Оксана Дзюбук.

Микита постійно проходить реабілітацію, однак прикутий до ліжка. У дитбудинку сподіваюся, що після всіх знущань малюк знайде люблячу родину.

radiotrek.rv.ua

EXMO affiliate program