Як російські окупанти порушують перемир’я на Донбасі: кадри з передової (Відео)

11 ноября 2020 г. в 12:20

Режим повного припинення вогню на Донбасі з 27 липня російські окупанти використовували для укріплення своїх позицій та приготування до активних бойових дій.

Зокрема, бойовики активно облаштовували нові позиції, що прямо суперечить умовам Мінських домовленостей про всеосяжне перемир’я. Кадри з передової на доказ цього опублікував у Фейсбук ветеран АТО і український журналіст Олександр Махов.

“Ще одне підтвердження порушень російсько-окупаційними військами умов діючого перемир’я, яке зафіксували і зафільмували українські військові.

Нагадаю, що одне з прописаних умов останнього перемир’я, яке діє з 27 липня, – заборона на проведення будь-яких інженерних робіт на передовій.

На відео – окупанти облаштовують позицію на передній лінії фронту”, – написав Олександр Махов.

Він підкреслив, що такі дії російських окупантів бійці ЗСУ на передовій Донбасу розцінюють як доказ брехні Кремля про начебто прагнення Росії до миру.

“За словами армійців, перемир’я бойовики використовують для створення нових вогневих точок, що свідчить про підготовку до подальшої збройної агресії. Це ще одне підтвердження, що вірити і довіряти РФ та її сателітам – так званим “ЛНР” та “ДНР” – не можна”, – наголосив ветеран АТО Олександр Махов.

7days-ua.com

EXMO affiliate program