Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі у пік сезону (відео)

19 июня 2023 г. в 23:30

Курортне селище Кирилівка, що на узбережжі Азовського моря Запорізької області сьогодні виглядає саме так. Сьогодні нічого не нагадує про те, що колись тут було все зовсім інакше. Друге літо і другий сезон тут під окупацією ворога. Люди живуть і виживають, як можуть. Як зараз виглядає улюблене курортне селище, чи є тут відпочиваючі, і звідки води їдуть, розповість Дніпровська панорама.

У ці дні протягом багатьох років тут бау гарячий сезон. Вдень було повно людей на пляжі, а ввечері, ніде було протовпитись. Селище гуло, хоча місцеві частенько скаржились, що сезон поганий чи мало людей їде на курорт. Тепер дійсно є з чим порівняти, на превеликий жаль, війна, та окупація звільнила Кирилівку від курортного сезону. Таких порожніх пляжів, місць відпочинку тут ніколи раніше не було.

Чи працюють атракціони зараз. Дивіться у відео

На відпочинок люди їдуть і з таких же окупованих міст та селищ. Якщо раніше тут практично не було мешканців Мелітополя, то переважні клієнти сьогоднішніх баз відпочинку та приватного сектору - саме вони. Але це одиниці смільчаків, які згодні полишити свої домівки та приїхати до моря. Грошей у людей нема, бо немає роботи та ніякого розуміння про завтрашній день.