Є результат експертизи: стала відома причина смерті військової, яка напередодні щепилась від Covid-19 (Відео)

24 марта 2021 г. в 18:30

Причиною смерті 43-річної української військової, яка померла через 2 дні після щеплення від коронавірусу, є серцево-судинна недостатність.

Про такі результати проведеної сьогодні судмедекспертизи повідомило Міністерство охорони здоров’я України.

“Причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, – гостра серцево-судинна недостатність. У неї також встановлено атеросклеротичний кардіосклероз. Про це Міністерству охорони здоров’я (МОЗ) повідомили одеські лікарі, які робили розтин померлої”, – йдеться в повідомленні Мінохоронхдоров’я.

Чи могла бути причина смерті 43-річної жінки пов'язаною зі щепленням від коронавірусу, тепер з'совуватиме комісія, як цього вимагають протоколи МОЗ.

"Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації (НППІ) в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров’я", - сказанов в повідомленні МОЗ України.

Як повідомили ТСН очевидці, жінка втратила свідомість і впала на вулиці неподалік свого дому, коли пверталась зі служби. Заходи реанімації результатів не дали - військова померла, не приходячи до свідомості.

ЗМІ називають ім'я померлої - Інна Нарожна.

EXMO affiliate program