Кадиров боїться за своє життя, він просив у Путіна ППО навколо свого села, – Анзор Масхадов (відео)

8 августа 2022 г. в 12:00

Очільник Чеченської Республіки у складі Росії Рамзан Кадиров боїться повстання у Чечні. Він навіть попросив у президента Росії Володимира Путіна встановити ППО навколо свого села.

Про це в інтерв'ю каналу "Мир" розповів син президента (1997-2005) невизнаної Чеченської Республіки Ічкерії Аслана Масхадова Анзор Масхадов. Він зауважив, що Кадиров береже свої підрозділи і відправляє на війну звичайних цивільних.

"Інформація про участь кадировців у війні проти України та їх кількість перебільшена спеціально. За моїми оцінками не більше 1500 чеченців воює на боці Росії. Кадиров не використовує своїх підрозділів. Він використовує цивільних, молодь насамперед", – сказав Анзор Масхадов.

За його словами, багатьох чеченців відправляють на війну під погрозами і проти їхньої волі. Багато хто хотів би виїхати з Чечні, але не може. Масхадов також зазначив, що у Чечні назріває бажання повстання.

"Я бачу настрої, що люди чекають, коли режим зміниться. Звучать фрази: "Якби були живі наші воїни, такого не було". Чутки, що щось станеться на території республіки ходили, Кадиров злякався, і просив у Путіна встановити ППО навколо свого села. Він у страху, він боїться за своє життя", – сказав Масхадов.

EXMO affiliate program