«Кадровий резерв – 200»: менеджер із двома вищими освітами претендував на посаду в окупаційній адміністрації на Харківщині

14 января 2023 г. в 18:40

Група «Інформаційний спротив» продовжує серію публікацій про бажаючих прислужитися російським окупантам. Раніше ми вже повідомляли про претендентів на гауляйтерство з-поміж громадян рф, є, на жаль, такі і з-поміж українців.

Житель вже деокупованого Куп’янського району Руслан Петрович Бондар (Харківська обл., Куп’янський р-н., с. Курилівка-1, буд.19/39, «Військове містечко», дата народження: 12.07.1984) претендував на посаду менеджера, менеджера з закупівель, менеджера зі збуту в окупаційній адміністрації. Він має дві вищі освіти (спеціальність: радіофізика та електроніка; фінанси).

До лютого 2022 року (початку повномасштабного російського вторгнення) Руслан Бондар обіймав посаду менеджера з постачання у ТОВ «Юніверсал Фіш Компані», м. Куп’янськ, де займався проведенням переговорів, укладенням договорів на постачання матеріалів, комплектуючих, організацією тендерів. Про себе в резюме він зазначає, що володіє ПК, трьома мовами (російською, українською, англійською (зі словником)), офісною технікою; має права водія категорії «А, В».

Щодо особистих якостей, то Бондар наголошує на наступному: вміння будувати довгострокові відносини, творчий підхід до роботи, орієнтація на результат, комунікабельність, акуратність, обов’язковість, відповідальність.

Саме «відповідальність» латентному колаборанту, сподіваємось, знадобиться у спілкуванні з правоохоронними органами України.

sprotyv.info

EXMO affiliate program