КамАЗ окупантів, завантажений снарядами, наїхав на вибухівку. Відео "феєрверку" (відео)

5 августа 2022 г. в 20:00

Російські окупанти навантажили снарядами та вибухівкою свій "КамАЗ". З його допомогою вони мали намір захопити позиції Збройних сил України.

Проте плани загарбників "скоригувала" протитанкова міна, на яку наїхала вантажівка. Відео самоліквідації окупанта та його вантажівки потрапило на відео.

На опублікованих кадрах видно, як окупанти завершують завантаження КамАЗу снарядами та вибухівкою. Загарбник, що знімає відео, підходить до кабіни, де сидить його "брат по розуму". "Ану, перші пару слів, шахід", - каже він водієві вантажівки.

"Я сподіваюся, що я не шахід", – відповідає той.

Судячи з розмови, окупанти мали намір за допомогою нашпигованої вибухівкою вантажівки захопити позиції українських воїнів.

Зі словами "Слава Росії" загарбник починає рух. Проїхавши кілька метрів, він наїжджає на протипіхотну міну – і вантажівка вибухає.

"Та ну нах*й!" - ошелешено кричить автор відео, втікаючи від снарядів, що детонують.

"Протитанкова міна "ТМ 62" творить дива: ворожий КамАЗ, повний 152мм снарядів та тротилу, не доїхав до пункту призначення. Не треа було кричати "за росію", дегенерати", – прокоментував відео радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Орки зробили шахід-мобіль. Хотіли взяти позиції ЗСУ. Але протитанкова міна внесла свої корективи", - пишуть автори Telegram-каналу "Оперативний ЗСУ".

obozrevatel.com

EXMO affiliate program