Кастетом по голові: у столиці жорстоко побили відомого онколога (відео)

25 мая 2020 г. в 17:14

У столиці невідомі за допомогою кастета жорстоко побили заступника головного лікаря Національного інституту раку Анатолія Шудрака. Напад стався біля головного входу до медзакладу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головлікар Національного інституту раку, відомий онколог Андрій Безносенко.

"Національний інститут раку бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8 ранку, коли пацієнти та лікарі прямують до клініки, перед головним входом відбудеться напад на лікаря, мого заступника з хірургічної частини, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України та лауреата Державної премії Анатолія Шудрака, який в 2010-15 роках працював головним військовим хірургом Міністерства оборони і майже рік, з самого початку війни, провів в зоні АТО", - повідомив Безносенко.

Також онколог нагадав про те, що не так давно він сам став жертвою аналогічного нападу і припустив, що в обох нападів були одні і ті ж самі замовники. А причиною агресії з боку невідомих лікар вважає причетність його заступника до комісії, яка виявила в медустанові багатомільйонну недостачу.

"Комісія, в яку входить Шудрак А.А., зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн, а у "кишенькового" директора вже немає підстав для прикриття зловживань, тому і залишаються методи 90-х. Не знаю, що ще має статися, щоб правоохоронні органи адекватно і в повному обсязі розслідували напади на лікарів", - пише Андрій Безносенко.

Більше про напад на головного лікаря Національного Інституту раку Андрія Безносенко, який стався кілька місяців тому, дивиться у сюжеті Надзвичайних новин.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program