Киянин зробив зауваження нахабному водієві і ледь вижив

26 сентября 2020 г. в 16:39

Замість відповіді водій та його компанія заштовхали хлопця в авто

У Києві 21-річний чоловік став жертвою нахабного викрадення. Його били та знущалися, стріляли над головою з пістолета та залякували. Наразі викрадачів затримали, обвинувальний акт щодо їхніх дій скеровано до суду. Про це повідомили у столичній прокуратурі.

Як стало відомо, 21-річний киянин зробив зауваження водієві, який виїхав автомобілем на пішохідний тротуар однієї з центральних вулиць столиці. Замість відповіді водій та його компанія заштовхали хлопця в авто і, погрожуючи пістолетом, вивезли у безлюдне місце.

Там вони побили хлопця, принижували його і знімали все на відео. Йому порвали верхній одяг, після чого приставили ніж до горла та пригрозили вбити.

Цього зловмисникам здалося замало – хлопця примусили прощатися із життям, приставили до голови пістолет та вистрілили холостим патроном.

Поліції вдалося встановити особи злочинців, їх затримали та відправили під варту. Один із них виявився 30-річним громадянином іншої держави, який проживає в Одеській області. За скоєне йому загрожує до 10 років тюрми.

«Напевно, громадяни Франції або Німеччині. У них такі традиції. Або я переплутав?», «Ну, тепер хлопчику потрібно перевтілитись в Ворошиловського стрілка», - пишуть українці

kyiv.znaj

EXMO affiliate program