Київські слідчі знешкодили серійного крадія елітних автомобілів (ВІДЕО)

11 января 2023 г. в 13:00

До столичної поліції від чоловіка надійшла інформація про викрадення автомобіля «Тойота» з вулиці Сергія Данченка.

Правоохоронці повідомляють, що вони відкрили кримінальне провадження та із залученням аналітиків управління кримінального аналізу розпочали пошуки транспортного засобу та причетних до злочину осіб.

Завдяки злагодженій роботі з колегами поліції Черкащини встановили місцеперебування позашляховика у Черкаській області. про це розповідає у фб поліція Києва.

Як виявилось, після незаконного заволодіння автомобілем «Тойота», фігурант виїхав за межі Києва та згодом продав позашляховик стороннім особам.

Відносно порушника розпочаті кримінальні провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, опору працівникам поліції та незаконного зберігання зброї.

Підозрюваний — 50-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за викрадення елітних іномарок, а також за надання неправомірної вигоди правоохоронцю:

Начальник кримінальної поліції Подільського управління поліції Денис Сілочі повідомив подробиці справи:

«Під час обшуку в автівці порушника та за його місцем мешкання ми виявили речові докази, серед яких — інструменти для відкриття транспортних засобів, різноманітні технічні пристрої, мобільні телефони, гроші та чорнові записи».

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за кількома статтями.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру. Санкція найтяжчого покарання передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна або без конфіскації.

crimezone

EXMO affiliate program