Коли зникне дефіцит пального та чи зміниться ціна (відео)

3 мая 2022 г. в 22:45

Стели з нулями або ж величезні черги з автомобілів. Ще з перших днів війни у Луцьку пальне почали продавати з обмеженнями до 20 літрів.

Після трьох тижнів війни на великих мережах АЗС пальне зʼявилося, на якийсь час навіть були зняті обмеження. Здавалося, що ситуація стабілізувалася. Проте буквально за останній тиждень усе знову кардинально змінилося.

Тепер дійшло до того, що на стелах більшості заправок стабільно «горять» нулі, а коли пальне й з'являється то заливають лише по десятці в бак.Тож як результат – біля автозаправних станцій у Луцьку, де тільки но привозять пальне, миттєво вишиковуються черги.

«Зараз тільки паливо от дизель дають в обмеженні 10 літрів по паливних картках 95 і по талонах. Так само дизель звичайний по паливних картках і по талонах, тоже звичайний а так все нормально трудимся та й все», – зазначає оператор однієї з луцьких АЗС.

Попри великі черги, лучани із розумінням ставляться до ситуації. Конфліктних ситуацій на АЗС не виникає. Лучани терпеливо очікують годинами можливості заправити свій автомобіль, навіть на кілька літрів.

Що кажуть лучани, які стоять у довжелезних чергах та коментар директора консалтингової компанії – у відео телеканалу Конкурент TV.

konkurent.ua

EXMO affiliate program