Колишній зек зґвалтував і жорстоко вбив 13-річну дівчинку: тіло пролежало в лісосмузі два тижні (відео)

9 июля 2019 г. в 19:40

На Дніпропетровщині поліція затримала підозрюваного у вбивстві 13-річної Інни Дубик. Дитина пішла з дому 23 червня, проте мати повідомила про зникнення дочки тільки 29 червня.

"У цей же день в с. Миролюбівка П'ятихатського району була організована спецоперація з розшуку дівчинки. До пошуків підключилися волонтери, місцеві жителі і працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що дитина може перебувати у знайомих в м.Жовті Води. В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько двох тижнів назад", - пише видання Мост-Днепр.

З'ясувалося, що раніше зловмисник вже двічі був судимий.

За повідомленням Анни Карпеченкової, начальниці відділу ювенальної превенції поліції Дніпропетровської області, батьки дівчинки сильно зловживали алкоголем.

Востаннє Інну бачили о 14.00 у селі Миролюбівка. Вона вийшла з магазину, але додому не дійшла, пише видання Днепровская панорама.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program