Колишнього суддю Солом'янського суду знайдено мертвим у Києві

23 ноября 2021 г. в 23:37

У столиці знайдено мертвим колишнього суддю Солом'янського районного суду Києва Сергія Зінченка. У поліції подробиць справи не повідомляють.

Як інформують у поліції, у Києві знайдено мертвим колишнього суддю Солом'янського районного суду Києва Сергія Зінченка, передають українські новини. У поліції додали, що це сталося 18 листопада у Шевченківському районі на вулиці Лук'янівській.

Також правоохоронці додали, що попередньо йдеться про самогубство судді. Детальніше про смерть судді правоохоронні органи не розповідають.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня у Білій Церкві чоловік покінчив життя самогубством, стрибнувши з мосту на лобове скло автомобіля. Як з’ясувалося, смертельний стрибок зробив неповнолітній житель міста Узин. ASPI news повідомляло, що прокуратура Криму та Севастополя скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього судді Білогірського районного суду через державну зраду. Суддя після окупації півострова у 2014 році зрадив присязі на вірність народу України та перейшов на службу до незаконно створених судових органів Російської Федерації.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program