Кондратюк пояснив, чому Херсон ніколи не повторить долю Криму: там нема Росії (відео)

2 сентября 2022 г. в 18:00

Український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив упевненість у тому, що Херсонська область, звідки він родом, ніколи не змириться з окупацією та не повторить долю анексованого Криму. Там живуть зовсім інші люди, ніж на півострові.

Таку думку Кондратюк висловив в інтерв'ю Марині Машкіній для SportArena TV. Повне відео розмови із зіркою опубліковано на YouTube-каналі ресурсу.

Колаборанта та колишнього мера Херсона Володимира Сальдо, який пішов на співпрацю з окупантами та підтримав Росію, він назвав "лайном". Кондратюк зауважив, що йому подібних у регіоні насправді досить мало – до 15% максимум. На Херсонщині проукраїнські настрої.

"Наскільки я знаю Херсонщину, це мій рідний край, вона взагалі не російська. Сальдо був мером Херсона 10 років... Це просто лайно, яке спливло нагору в буревії окупації. Я закінчив школу в Каланчаці. Це останній райцентр (до адмінреформи) перед Кримом. Не можу сказати за батьків чи інших, що хтось там прагнув Росії. Даруйте. Ну, може, 10-15% і було. Може, ще більша кількість відсотків хоче в Туреччину чи США. Яка Росія?" – емоційно заявив продюсер.

Кондратюк додав: у Херсоні Росія не жила і жити не буде.

"Якщо ви в Генічеську, Херсоні чи в Новій Каховці чуєте російську мову, це трошки не про те. Це не Крим, я клянусь", – підкреслив телеведучий.

обозреватель

EXMO affiliate program