Кременчанка показала – яка реальна ситуація у китайських супермаркетах через коронавірус (відео)

27 февраля 2020 г. в 14:06

Кременчанка Світлана Дзюма уже не вперше розповідає про реальну ситуацію у Китаї у зв’язку з епідемією коронавірусу. Цього разу жінка спростовує міф про напівпорожні полиці супермаркетів та дефіцит продуктів.

При вході у супермаркет працівник усім покупцям міряє температуру, це займає секунду. Єдина незручність через вірус – маска. Але з цією необхідністю поки доводиться миритися.

– Все, як завжди. Багато людей, продуктів вистачає, величезний вибір всього, – каже кременчанка.

Світлана зупиняється на зелені, якої у Китаї споживають дуже багато. Ще купує каштани, серед іншого знаходить навіть цукерки українського виробника і, звісно, також купує їх. Майже цілий візок продуктів обійшовся 320 юанів, або 1107 грн. На виході з супермаркету Світлана у чудовому настрої купує улюблену каву із собою і ще раз заспокоює українців – катастрофи немає.

– Ситуація сьогодні насправді радує. Інфікованих все менше, вилікуваних все більше. У нашому місті без змін – 8,5 млн населення, 44 захворілих, 27 виписали з лікарень, без летальних випадків. Почали відкриватись кав’ярні, McDonald’sи, але виключно на виніс. У деяких містах вже карантин знято, відкриті парки, але школи та садочки ще зачинені, – розповідає Світлана Дзюма.

teren.in.ua

EXMO affiliate program