Кремль направив на окупований Донбас кадрових російських військових з особливими навичками

1 декабря 2021 г. в 08:34

Росія продовжує підтримувати свої окупаційні війська на Донбасі не тільки зброєю та боєприпасами, а й кадровими російськими військовими.

Про це свідчить прибуття минулого тижня на окупований Донбас офіцерів та військових-контрактників окремих військово-облікових спеціальностей армії РФ, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“На тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях прибула чергова група кадрових російських військовослужбовців для посилення диверсійно-розвідувальних та саперних підрозділів”, – йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України.

Українська військова розвідка відзначає: що більше кадрових російських військових прибуває на окупований Донбас, то більших втрат зазнають окупаційні війська Росії, бо окупанти часто гинуть на своїх же мінних полях.

"Активізація застосування противником розвідувально-диверсійних груп та інтенсивне мінування місцевості призводять до втрат серед особового складу окупантів. Такі випадки російський пропагандистський апарат намагається приховати і використати інформацію про факти загибелі особового складу на власних мінно-вибухових загородженнях для дискредитації Об'єднаних сил", - зазначили в ГУР Міноборони України.

7days-ua.com

EXMO affiliate program