Кремлівський проєкт "примирення": як співаючий про "братерство" священник РПЦвУ зустрічався з куратором із РФ (Відео)

16 мая 2020 г. в 07:40

Попереду українців чекає ще більше провокацій на тему "братнього народу" від гібридних офіцерів у рясах та їх адептів.

Співаючий про "братерство" священник РПЦвУ Олександр Клименко в 2019 зустрічався з кремлівським куратором Борисом Корчевніковим. Про це йдеться в публікації експерта Олександра Коваленка на порталі "Духовний фронт України".

Автор статті констатує, що в останні кілька місяців в Україні було проведено низку масштабних гібридних операцій, які навіть мали певний успіх. Причому цими операціями займалися аж ніяк не офіцери ФСБ або ГРУ, або ще цікавіше – СЗР, а священнослужителі РПЦвУ.

У публікації йдеться, що очевидним є той факт, що після цілої низки операцій, в тому числі і однозначно терористичної під час релігійних святкувань, метою якої було максимальне зараження прихожан на Вербну неділю та Великдень, РПЦвУ реалізує проєкт "примирення". Проєкт не тільки скандальний, а й спрямований на розкол у суспільстві.

"Причому хвиля спецоперацій, здавалося б, після Вербної неділі і Великодня повинна була піти на спад, але – ні. РПЦвУ не тільки спробувала розкрутити актуальний пропагандистський сценарій з гуманітарною допомогою для Києво-Печерської лаври, який видав недостатній ефект, а й запустила "братський проєкт" у виконанні своїх адептів. Справжнім розривом бомби, правда, не закамуфльованої, а давно вже явної, стали заяви відомих боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка про братні флюїди з країною-агресором Росією... А нині відзначився священник РПЦвУ Олександр Клименко, який здобув популярність завдяки участі в проекті "Голос країни", де виконав (11 травня 2020 року – ред.) провокаційну пісню зі словами: "Не вбивайте своїх, бо земля почорніє, тому що немає ворогів – у Христі ми брати", – йдеться в статті.

Автор публікації зазначає, що священник РПЦвУ Олександр Клименко минулого року "мав контакт з дуже цікавим персонажем":

"У жовтні 2019 року в Україну абсолютно вільно в'їхав відомий російський пропагандист – гендиректор телеканалу "Спас", що перебуває під патронатом РПЦ, – Борис Корчевніков. Він прибув до Києва, нібито, на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покров" з "гуманітарною" місією надання допомоги Києво-Печерській лаврі в питанні відновлення монастирської лікарні. Насправді Борис Корчевніков, який був навіть довіреною особою президента РФ Володимира Путіна, виконував роль кремлівського гінця-куратора до виконавців. Адже його візит дивним чином збігся з ініціацією кримінальної справи про втручання України у вибори США. Ініціатором цього процесу, по суті, метою якого був удар по репутації України і безпосередньо Петра Порошенка, є Андрій Деркач, за дивним збігом – покровитель кінофестивалю православного кіно "Покров". Що примітно, на цій сходці, кінофестивалі "Покров", Борис Корчевніков контактував і з Олександром Клименком, який уже зараз став однією з ланок в новому гібридному проєкті".

Як зазначає автор статті, на основі цих фактів можна зробити висновок, що "сам проєкт "примирення" у виконанні РПЦвУ був запланований заздалегідь, і має більші масштаби, ніж ми поки бачили". Ось тільки карантин і пандемія внесли свої корективи в його виконання.

У статті йдеться про те, що тепер, коли навантаження реалізації терористичних актів на Вербну неділю та Великдень спала, РПЦвУ в повній мірі зосередилася саме на цьому проєкті. А тому нас попереду чекає ще більше провокацій на тему "братнього народу" від гібридних офіцерів у рясах та їхніх адептів.

5.ua

EXMO affiliate program