Кримінальні авторитети Дніпра влаштували терор активістам

29 августа 2022 г. в 03:00

Відома дніпровська активістка Наталія Ешонкулова продовжує свою боротьбу з дніпровськими рейдерами. Нещодавно відбувся останній суд по справі її чоловіка, у якого завдяки махінаціям відібрали підприємство.

На своїй фейсбук сторінці Наталія Ешонкулова – відома дніпровська активістка повідомила, завдяки корумпованому прокурору Біжко Сергію Віталійовичу – у її чоловіка відібрали підприємство.

“У 2018 році розпочалися ці дії. У мого чоловіка, рейдери, Віталій Мархасін, який працює в рейдерській команді Олександра Нареклішвілі, забрав будинок і підприємство у мого чоловіка за підробленими документами. Ми почали стукати у всі правоохоронні органи, структури. Мій чоловік нічого не підписував, а ми хотіли провести експертизу”, – розповідає активістка Наталія Ешонкулова.

У відповідь рейдери, на чолі з Віталієм Мархасіним відкрили кримінальну справу, в яку почали додавати свої, як зазначає активістка, фальшиві документи та навіть робити експертизи, за допомогою своїх ручних експертів.

“Мій чоловік, оскільки не був стороною у справі – не мав можливості ці експертизи якимось чином перевіряти ще раз. Тобто зробити на їх основі свої експертизи. Таким чином, ця справа крутиться і крутиться, і «завдяки тому», що прокуратура всіляко сприяла і фабрикувала справу проти мого чоловіка – у них вийшло через суди забрати у чоловіка підприємство”, – каже Наталія Ешонкулова.

Отак просто Віталій Мархасін, що відомий своїми зв’язками з Олександром Петровським відібрав у її чоловіка підприємство.

Наталія вже давно відома своєю боротьбою з місцевими рейдерами, а зокрема з їх лідером – Олександром Петровським.

Активістка каже: “Я вся в крові … ось до чого мене довела боротьба з бандитами … у мене ось шишка, струс мозку”.

Нині, після відомого на все місто побиття активістки – троє обвинувачуваних, відомих, як люди Олександра Петровського – знаходяться на лаві підсудних.

«22 липня було затримано…без права внесення застави».

Перший із звинувачуваних –ручний рейдер Сергія Олійника (Умки), відомого в Дніпрі «злодія в законі». Звинувачуваний відомий своїми катування фермерів та швидким виконуванням рейдерських завдань Умки.

“Мені вдалося це з’ясувати, бо спілкуюся з фермерами. Фермери розповідали, що ця людина є виконавцем у Умки”, – розповідає активістка Наталія Ешонкулова.

Другий рейдер пов’язаний із першим підозрюваним та паралельно зі справою Наталі, в нього проходить справа про вбивство людини.

“Я так розумію, це людина, яка виконує брудну роботу також для криміналітету. Тому що раніше він уже вчинив вбивство, за яке не був покараний 5 років”, – додає Наталія Ешонкулова.

Третій – також відомий рейдер та член організації Наріка «Рух вільна доля».

“Є низка організацій «Рух вільна доля», які виконують такі брудні роботи безпосередньо для Олександра Петровського, якого я раніше називала як можливу людину, яка замовила замах на моє життя”, – каже активістка.

Після початку судового процесу бандити намагалися залякати Наталю та погрожували їй. Проте, активістка стоїть на своєму і намагається вивести рейдерів на чисту воду. Зібрані докази злочинної діяльності банди Наріка, Наталія направила правоохоронцям та народним депутатам.

“Я готова зазнати втрат, у тому числі фінансових…де засвітилося це угруповання і як воно себе повело”, – каже Наталія.

Саме такими засобами дніпровські рейдери намагаються стерти з дороги всіх незгодних.

“Я вкотре переконалася, що, звичайно ж, замовники — це ті люди, яких я спочатку назвала. Тобто, це Олександр Петровський, Умка – Сергій Олійник і, звичайно ж, це все було зроблено, бо вони покривають дії Віталія Мархсасіна, який для них ось ці всі об’єкти забирав за підробленими документами”, – зазначила Наталія Ешонкулова.

Та навіть не дивлячись на погрози з боку бандитів та корумпованих прокурорів, жінка продовжує боротись за справедливість та планує всіма зусиллями розкрити нападників на її життя.

dnipro.tv

EXMO affiliate program