"Легендарна зброя, якою громили Гітлера": ЗСУ показали відео застосування кулемета Browning M2 на фронті (відео)

13 мая 2023 г. в 13:00

Зброя, яка виготовлена у США, є дуже ефективною проти російської піхоти, яка регулярно штурмує позиції українських захисників.

Кулемет Browning M2 допоміг союзникам здолати у Другій світовій війні війська Третього рейху Адольфа Гітлера, а тепер надає можливість українцям знищувати російських загарбників, якими керує Володимир Путін. Відео експлуатації озброєння опублікували в Telegram центру стратегічних комунікацій.

У дописі йдеться про те, що кулемет Browning M2 є універсальною зброєю. Саме завдяки цій обставині він став наймасовішим у своєму класі.

"В калібрі 50BMG існує безліч боєприпасів, які перекривають усі потреби, починаючи від звичайних та бронебійних до бронебійно-запального-розривного", – зазначено у повідомленні.

Зброя, яка виготовлена у США, є дуже ефективною проти російської піхоти, яка регулярно штурмує позиції українських захисників. Також кулемет може знищувати неброньовану або легкоброньовану техніку, катери, не надто захищені укріплення і гелікоптери.

Характеристики кулемета Browning M2

Вага — 58,6

довжина — 165 см

Ефективна дальність — 2000 метрів

калібр — 12,7 мм

темп стрільби — 484-635 пострілів за хвилину

Українські захисники перевірили у реальних боях цю ефективну зброю. За потужністю Browning M2 можна фактично порівняти з малокаліберною гарматою.

focus.ua

EXMO affiliate program