Леонід Невзлін назвав російську зірку, яка дуже ефективно протидіє політиці Путіна та може вплинути на росіян (відео)

11 августа 2022 г. в 23:00

Російсько-ізраїльський підприємець Леонід Невзлін вважає, що гуморист із РФ Максим Галкін, який засудив війну в Україні, дуже ефективно протистоїть кривавій політиці глави держави-агресора Володимира Путіна. Бізнесмен стверджує, що зірка веде справжню професійну діяльність у спробах донести до світу правду і може вплинути своєю роботою на росіян, які потонули в кремлівській пропаганді.

Про це він розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі Odesa Film Studio. Невзлін також згадав про російського актора і ведучого Івана Урганта. Але, за його словами, той демонструє дуже тонкі та акуратні натяки, які складно назвати антивоєнними.

"Урганта і Галкіна зламати не можна. Вони акуратні дуже. Але Ургант все-таки значно акуратніший у своїх висловлюваннях і я думаю, що його гумор та іронія занадто тонкі для того, щоб їх сприйняти, як антивоєнні, антипутінські. Те, що робить Галкін, збираючи такі аудиторії і виконуючи свою роботу сатирика, гумориста, сміючись над цією владою і над цими людьми, воно дуже ефективно. Він великий молодець. Я не знаю, наскільки це бачать у Росії, але зали скрізь повні, в будь-якій країні, величезні!" – сказав Невзлін.

Підприємець додав, що у Новій Зеландії у Галкіна на концерті буде близько 800 осіб. Він не приховав свого подиву від такої кількості публіки на виступі росіянина за кордоном.

"Великий молодець Галкін! Він вміє займатися своєю професійною діяльністю. Тобто це справжня сатира. Це не хамство, не грубість, не обзивання, не особисті випади, а це ось сатира. Я вважаю, що це впливає. Але, знову ж таки, я не знаю, як у Росії це дивляться... Наскільки широко це розходиться, як багато людей зараз дивляться через VPN", – резюмував бізнесмен.

обозреватель

EXMO affiliate program