Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає. Лещенко відреагував (відео)

24 ноября 2021 г. в 04:01

Лерос та Лещенко обмінялися звинуваченнями у соцмережі

У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину. Відео оприлюднив народний депутат Гео Лерос на своїй сторінці у Facebook.

«Наразі розкрито таємницю «брєднєй» Сергія Лещенка. Мені вже підтвердили, що відео не фейк. P.S. Нагадаю, ця розвага спільна у Єрмака, Зеленського та його оточення», – підписав відео Лерос.

Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook відреагував на допис.

«Шок! Сенсація! На анонімних телеграм-каналах вийшло відео, де я щось нюхаю, імовірно, кокс. Із цього приводу маю декілька питань та зауважень:

Перше. Чому це вийшло на анонімних телеграм-канал, а не у «Свободі Слова Савіка Шустера» на ТРК «Україна»? Демократія так демократія.

Друге. Якщо підписуєте, що це червень, то одягайте мене у футболку або сорочку, а не у шерстяний піджак та шерстяну світлу водолазку. Я їх ношу в холода.

Третє. Домалюйте ще обручку на правій руці. Я її ніколи не знімаю, а на «відео» чомусь немає.

Четверте. Підтверджую, що найкращий кокс із Авдіівського коксохіма Ріната Ахметова.

Показово, що це відео поширив цілий народний депутат Гео Лерос. Це добре, бо це дає можливість оцінити правдивість всіх інших його викриттів. Ну і канал «Прямий», як же без нього. Наркотики – це фішка цього ТБ-каналу ще із президентських виборів 2019 року», – відповів Лещенко.

главком

EXMO affiliate program