Лещенко прокоментував вплив Коломойського на Зеленського (відео)

3 февраля 2019 г. в 13:33

Існує серйозний ризик, що Ігор Коломойський зможе впливати на Володимира Зеленського як політика.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (фракція БПП) Сергій Лещенко.

Гість програми зазначив, що нині шоумен Володимир Зеленський використовує ресурс олігарха Ігоря Коломойського, а той сподівається згодом через Зеленського впливати на політику. Водночас «проектом Коломойського» Володимира Зеленського нардеп не вважає.

«Але ж він не став «проектом Коломойського» з першого дня, бо він створював свій продукт, який свого часу Коломойський купив, бо той приносив рейтинг», – зазначив Сергій Лещенко.

Що ж до впливу олігарха на гумористичний продукт, над яким працює Володимир Зеленський і його команда, Сергій Лещенко зазначив, що співпраця є очевидною, і її ніхто не приховує, до Коломойського гумористи ставляться більш лояльно. Водночас нардеп зауважив, що ризики впливу на Зеленського в політичній сфері у майбутньому існують.

«Я використовую можливості, щоб йому (Зеленському, – ред.) це донести, що в разі, якщо б він обрався, він нічого нікому не винен. Він винен тільки своїм виборцям. І якщо у нього буде велика фракція у парламенті, або він потрапить у другий тур – якщо це станеться, він нічого нікому не винен. Те, що Коломойський давав йому канали, це була домовленість, яка більше не чинна. Він має слугувати громадянам України, а не тим людям, які допомагали йому обиратися», – заявив Сергій Лещенко.

Нардеп додав: «Зеленський точно не лялька, в сенсі – він не є маріонеткою, яка просто відкриває рот і читає. У нього є свої цінності, він носій певного ментального коду України».

EXMO affiliate program