«Лицо до сих пор скучное». Нардеп від ЄС пішов з ефіру через скандал з Добкіним (відео)

3 июня 2021 г. в 14:00

Народний депутат від Європейської солідарності Володимир Ар'єв і екснардеп Михайло Добкін влаштували перепалку в прямому ефірі.

Інцидент стався в ефірі телеканалу Україна 24. Після цього Ар'єв залишив студію.

«Бачу скільки років пройшло, а „лицо до сих пор скучное“. Я хочу сказати, що стільки брехні, як я зараз почув, я давно не бачив … Ви ходили в футболках Беркут. Ви ходили по антимайданах, ви привели в Україну російську армію. Не вам говорити сьогодні тим, хто захистив Україну спочатку голими руками, дипломатією, а потім відновивши армію. А ви в цей момент весь час тільки намагалися заважати, поширювати фейки, обмовляли і нападали», — сказав Ар'єв.

Добкін у відповідь сказав, що не хоче «давати оцінку от цьому словесному поносу, який з рота Ар'єва вискочив».

Нардеп з ЄС вказав на «печерне хамство російське» з боку колишнього депутата.

«Поки ця субстанція щось говорила, я мовчав. Тому я теж хочу, щоб воно мовчало, поки я говорю», — заявив Добкін, на що Ар'єв сказав: «Хам, чистий хам».

Добкін після цього сказав: Чистий, тому що миюся. Вам теж не завадило б … Ідіть їжте ваші цукерки солодкі. І чим більше ви їх їсте, тим більше зайнятий ваш рот. Чим більше він буде зайнятий, тим менше маячні ви будете говорити.

Після цього Ар'єв звернувся до ведучого: «У цій програмі ви допускаєте елементарне печерне хамство від цього пітекантропа, до побачення». І покинув студію.

нв

EXMO affiliate program