Любитель епатажу Ляшко роздягнувся у прямому ефірі (ВІДЕО)

25 июня 2021 г. в 19:25

Нардеп Верховної Ради минулого скликання, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко оголився просто в ефірі українського телеканалу. Так він висловив “протест” проти підвищення тарифів. Вчинком політик відзначився на політичному шоу Юрія Луценка, яке транслювалося на СТБ. Фрагментом ролика радикал поділився і на своїй Facebook-сторінці, – повідомляє сайт Обозреватель.

“Відповідь українців на нові податки – зніми і віддай останню сорочку дармоїдам. Хай вдавляться!” – коротко підписав Ляшко.

Зауважимо, що на шоу обговорювали тему підвищення податків і, відповідно, цін на послуги, продукти і речі, які стануть непідйомними для багатьох українців. Політик, якого запросили гостем у студію, приніс із собою пакет – в ефірі він почав діставати звідти свою білизну, футболки тощо.

“Їм мало, не можуть ніяк наїстися нашими податками, хочуть піднімати. Давайте кожен, хто нас дивиться, зніме із себе по сорочці, футболці, трусах, шкарпетках… Відправте їм, нехай вони подавляться”, – заявив під час цього Ляшко.

Зі свого боку ведучий програми Луценко зазначив, що може зняти з себе навіть піджак у студії, адже, пропонуючи таке, кожен має показати приклад. Так Ляшко погодився зняти з себе футболку, хоч і не останню.

EXMO affiliate program