Любив хвалитися фото у вишиванці: у мережі розповіли про бізнесмена-зрадника з Мелітополя, який годує окупантів. Відео

24 мая 2023 г. в 16:30

Відомий на весь Мелітополь бізнесмен Антон Лукоянов перейшов на бік окупантів. Він систематично годує російських солдатів.

Про це повідомляє Telegram-канал "РІА-Мелітополь". Цікаво, що зрадник раніше любив влаштовувати фотосесії в українських вишиванках і розповідав усім, як любить Україну.

"Цей колишній керівник успішної компанії "Мелітопольська черешня" разом зі своєю дружиною-художницею Оксаною Власенко любив організовувати богемні вечірки для багатих: різноманітні конкурси краси та презентації журналу "Найкрасивіші жінки Мелітополя", – йдеться у повідомленні.

У 2019 році Лукоянов завершив свою кар'єру у вищезазначеній компанії.

"Майже 3 роки Лукоянов ніде не працював – готувався зустрічати із хлібом сіллю "братиків". Усі ці роки, як тепер з'ясовується, він будував плани, як відбиратиме те, що створювалося іншими десятиліттями. Про дату заходження окупантів у Мелітополь Лукоянов, ясна річ, чудово знав і діяв за чітко розробленим планом", – йдеться у повідомленні.

За вірну службу на благо РФ окупанти нагородили Антона Лукоянова козирною посадою першого заступника начальника відділу так званої "Торгово-промислової палати Запорізької області" (ТПП).

Окрім того, він регулярно постачав продукти харчування для російських загарбників.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program