Люди намагалися влаштувати самосуд: під Києвом у ДТП загинула дитина з батьками (фото, відео)

12 июля 2020 г. в 22:14

Під Києвом, на Старообухівській трасі, 12 липня трапилась масштабна смертельна ДТП. Попередньо, загинуло троє осіб, зокрема, двоє дорослих та дитина. Як повідомили на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, автомобілі та уламки було розкидано по всій дорозі.

"Як нам вдалося з‘ясувати, перед тим, як вилетіти на зустрічну смугу, водій Mercedes в‘їхав у Mercedes Sprinter. В автомобілі Hyundai їхало п'ятеро осіб – двоє дорослих (загинули одразу), дівчинка восьми років (також загинула) і ще двоє хлопців 10-ти та 12-ти років (госпіталізовані у критичному стані). Драгер ця потвора задула на 1,37 проміле, також є ознаки наркотичного сп’яніння", – йдеться у дописі.

Також у мережі відзначили, що люди хотіли влаштувати самосуд на місці, але не зробили це. На сторінці Dtp.kiev.ua в Instagram уточнили, що аварія трапилась у селищі Козин.

"Зіткнулися два автомобілі, один викинуло на узбіччя в паркан. Вся дорога всипана уламками. Постраждалих витягували рятувальники ДСНС, свідки виносили на руках", – написав автор допису.

На місце також прибули правоохоронці та медики.

Увага! Відео 18+

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program