лукашенко готовий віддати кремлю все, щоб зберегти власне життя — ГУР

26 января 2023 г. в 15:34

Білоруський диктатор олександр лукашенко намагається маневрувати перед керівництвом російського кремля та уникнути прямої конфронтації з Україною, незважаючи на те, що він сам фактично перебуває під російським прицілом.

Про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

За його словами, лукашенко усвідомлює, що є метою росії. І він готовий віддати все, аби зберегти своє життя.

«Він готовий віддати все, що у нього є», – заявив представник ГУР.

У цьому контексті він прокоментував інформацію про те, що наразі на території білорусі спостерігається передислокація зі складів зберігання техніки, зазначивши, що в ГУР також бачать ці переміщення.

За словами Скібіцького, на тлі боязні перед російськими спецслужбами лукашенко готовий на багато що. Зараз він активно посилює власну охорону.

«У нього є сім’я, у нього є бізнес. І події, пов’язані з міністром закордонних справ (глава МЗС білорусі володимир макей раптово помер у листопаді 2022 року. — ред.)… Він багато поміняв у своїй особистій охороні, посилив засоби безпеки. Він розуміє, що є однією з цілей російської федерації. І тому йому важко», – зазначив Скібіцький.

sprotyv.info

EXMO affiliate program