Майже втратив нерухомість: з'явилися несподівані дані про "мінера" столичного мосту Метро (відео)

4 июня 2020 г. в 14:15

Віталій Ткаленко, який влаштував виставу з мінуванням столичного мосту Метро, напередодні втратив бізнес і мав проблеми з правом власності на житло. Про це повідомляє телеканал Zik.

Журналісти поспілкувалися з сусідами Віталія. Люди характеризують Ткаленка, як чоловіка, про якого не можна сказати нічого поганого.

"Взагалі адекватна людина. Мав "точку" на Хрещатику. Але довели його. Все через стрес, через ситуацію в країні", - розповіли сусіди.

За даними журналістів, будинок, в якому проживає "мінер" та його дружина не знаходиться на балансі міста.

Як з'ясувалося, Віталій Ткаленко є вкладником одного з проєктів скандального забудовника Анатолія Войцеховського. На об'єкти забудовника Печерський райсуд Києва наклав арешт у 2019 році.

Войцеховського підозрюють в організації злочинного угруповання, несплаті податків і будівництві 40 об'єктів у Києві без дозволів.

Відомо також, що мешканці "будинків Войцеховського" неодноразово перекривали проспект Науки і вулицю Грушевського, щоб привернути увагу влади - в проблемних будинках відключили комунікації через те, що забудовник не виконав необхідних процедур.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program