Масова бійка на Харківському в Києві: поранено двох хлопців

16 октября 2018 г. в 23:43

Нацполіція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом масової бійки зі стріляниною в Дарницькому районі столиці. Про це повідомили в прес-службі столичної поліції.

За даними правоохоронців, 15 жовтня між двома компаніями на вулиці Тростянецькій виник конфлікт. Один з правопорушників поранив двох опонентів, імовірно, з травматичної зброї. На момент приїзду правоохоронців на місці події перебували лише постраждалі, інші учасники бійки розбіглися.

До поліції о 16: 00 зателефонував чоловік, якому розбили скло автомобіля, припаркованого неподалік від місця бійки. Очевидець повідомив, що спочатку молодики влаштували словесну перепалку, а потім почалося побиття. Поранені були хлопці віком 20-ти та 26-ти років. Постраждалих доправили в лікарню, від госпіталізації вони відмовилися. За їхніми словами, під час бійки один з чоловіків вихопив предмет, схожий на пістолет, і зробив кілька пострілів.

Під час огляду правоохоронці вилучили звідти п'ять набоїв. Крім того, поліцейські перевірили інформацію про замінування позашляховика, припаркованого поруч. На днищі поліцейські виявили закріплений GPS-навігатор.

Слідчими Дарницького УП ГУНП в Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті карається позбавленням волі на строк до семи років.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program