Масштабна ДТП у Польщі: українка може опинитися за ґратами

9 июля 2023 г. в 19:57

36-річна українка в Польщі потрапила у ДТП, унаслідок якої втратила руку. Інцидент стався у польському місті Гнєзно Великопольського воєводства. Про це повідомляє місцева поліція.

За словами польських правоохоронців, громадянка України за кермом Mercedes Benz їхала центром міста. На ділянці з рухом по колу вона проігнорувала правила дорожнього руху й поїхала прямо. Машина влетіла в острівець безпеки, знесла кілька дорожніх знаків, а далі перекинулася на дах.

Водійку з тяжкими травмами доставили до лікарні. Вона втратила ліву руку. Кінцівку ампутували приблизно на висоті плеча.

Однак жінка була в машині не одна. Разом з нею їхав 26-річний грузин. З чоловіком нічого не сталося. Проте його доставили до відділу поліції для встановлення обставин ДТП. Ніч він провів в ізоляторі.

Жінка вже втратила водійські права на 3 роки, їй також загрожує тюремне ув’язнення

Польські ЗМІ повідомляють, що жінка нібито сіла за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Проте в польській поліції стверджують, що наразі невідомо, у якому стані громадянка України сіла за кермо. Обставини аварії з’ясовуються.

expert.in.ua

EXMO affiliate program