Масштабна ДТП в окупованому Криму: вантажівка протаранила п'ять авто, серед загиблих є діти

20 июля 2021 г. в 00:12

"Камаз" зіткнувся з легковим автомобілем у передмісті окупованого Севастополя, в результаті загинули п'ятеро, в тому числі двоє дітей. Про це повідомили ТАСС у департаменті охорони здоров'я окупованого Севастополя, передає УНН.

"ДТП на трасі Ялта - Севастополь в районі гори Гасфорта. "Камаз" зіткнувся з "Москвичем". У "Камазі" був тільки водій, в "Москвичі" знаходилися чоловік і жінка і двоє їхніх дітей - підлітки. Загинули всі", - сказали в департаменті, підконтрольному Кремлю.

У департаменті уточнили, що на місце ДТП виїжджали співробітники швидкої допомоги, які констатували смерть.

У регіональному управлінні МВС, підконтрольному Кремлю, уточнили, що в результаті інциденту також є постраждалі.

"Сьогодні приблизно о 17:55 на автодорозі Ялта - Севастополь відбулося ДТП за участю шести автомобілів. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля скоїв зіткнення з автомобілями Mercedes і Daewoo, потім з автомобілем Renault, який він протягнув приблизно метрів 700, потім вантажівка скоїла зіткнення з автомобілями Hyundai і Nissan. У результаті ДТП п'ятеро людей загинули, ще троє отримали поранення, госпіталізовані", - сказала вона.

Співрозмовниця ЗМІ додала, що після зіткнення з легковими автомобілями вантажівка наїхала на огорожу і вилетів з дороги.

Видання додає, що в лікарні доставлено дві жінки і дитина.

unn.com.ua

EXMO affiliate program